tetor 25, 2009

The Wine That Might Offer Protection Against Lung Cancer Symptoms

Wine Kjo mund të ofrojë mbrojtjen kundër Kanceri i mushkërive Simptomet, Ju ndoshta keni dëgjuar se antioksidantë gjetur në disa ushqime dhe verë të kuqe mund të ofrojnë një mbrojtje nga kanceri i gjirit, sëmundje të zemrës dhe goditje në tru. Sipas hulumtimeve të reja që do të paraqiten në tetor Epidemiologjia e Kancerit, Biomarkers & Parandalimin, ne së shpejti mund të jetë duke shtuar simptomat e kancerit të mushkërive në atë listë. "Një pjesë antioxidant në verë e kuqe mund të ndihmojnë për të parandaluar kancerin e mushkërive," sipas të çojë studiues Chun Chao një shkencëtar kërkimor me Kaiser Permanente Southern California Departamenti i Kërkimeve dhe vlerësimit. "Gjetjet japin një shtysë për kërkime të mëtejshme për të parë nëse ka diçka në verë të kuqe që mund të ndihmojë ose të parandaluar ose trajtuar kancerin e mushkërive." Shkencëtarët besojnë se antioksidantë, si ato që gjenden në verë të kuqe dhe ushqime të tjera, janë disi në gjendje të mbrojnë qelizat nga dëmtimi oxidative që vjen nga radikalet e lira dhe mund të grevës çdo pjesë e një qelizore, proteina, membrana, edhe ADN-ja vetë. Cellular shkaktuar dëm nga radikalet e lira ka qenë përzjerë në zhvillimin e kancerit. Hulumtuesit përdorur Studimi Shëndetit Men Kaliforni për të identifikuar 210 pacientë kancer të mushkërive nga viti 45-69 burra të vjetër që kanë qenë anëtarë të një plani të madh, parapaguar shëndetësore në Kaliforni. Hulumtuesit shikuar me ritme të kancerit dhe konsumimit të verë të kuqe dhe të bardhë, birrës dhe pijeve të tjera. Ata gjetën se, mesatarisht, atje ishte një rrezik të ulët 2% të kancerit të mushkërive lidhur me çdo gotë verë të kuqe të pirë lëndë në muaj. Pra ... një njeri që pi 30 gota çdo muaj do ulë rrezikun e tij nga kanceri i mushkërive me 60%. Sigurisht, çdo duhanxhi i rrezikut të kancerit të mushkërive është më i lartë se një rrezik jo të duhanxhi. Ne të gjithë e dimë se, të drejtë? Ekipi i gjetur efekt më të madh në rrezik duket se vijnë për të duhanit që pinin një mashkull te gota verë të kuqe në ditë. Ju bën të pyes veten nëse vera e kuqe disi ... ngrihet në sfidën e kimikateve toksike në tym? Ju njoftim theksin në verë e kuqe? Ka dy arsye për këtë ... 1. Studimi gjeti asnjë reduktim në rrezik në meshkujt që pinin sasi të njëjta verë të bardhë, birrë apo pijeve. Vetëm vera e kuqe kishte efekt. 2. Verë e kuqe përdor gjithë rrushi, fara, lëkurat dhe të gjithë, e cila mban antioksidantë i njohur si jetike polyphenols në verë, në një formë të gatshme për të absorbuar dhe përdorur nga trupi. Sigurisht, shumë janë të shpejtë për të vënë në dukje se një studim nuk ka provuar se vera e kuqe ka efekte mbrojtëse. Nganjëherë punojnë në fillim si ky, në hulumtim të mëtejshme, nuk ngrihem. Edhe vetë studiuesit janë të shpejtë për të insistojnë që ky studim nuk do të thotë se pirja e duhanit është diçka që ju duhet të vazhdojë të bëjë, ose se vera e kuqe do të mbrojtur nga një duhanxhi zhvillimin e kancerit të mushkërive. "Ishte e qartë, ne nuk jemi duke rekomanduar që duhanpirësit të dalin dhe të fillojnë të konsumojnë sasi të mëdha verë të kuqe si një mbrojtje potencial nga kanceri në mushkëri duke marrë," thotë Dr Lichtenfeld Leonard, oficer zëvendës shefi mjekësor të Shoqërisë Cancer amerikan, "Ka të tjera raportet e hulumtimit tregojnë se çdo alkool, duke përfshirë verë të kuqe, mund të rrisë rrezikun e kancereve të tjera të tilla si kanceri i gjirit. " Dhe natyrisht ju nuk duhet të mbështetet në verë të kuqe për të rritur nivelet e juaj anti-oxidants çdo ditë. Ushqimi 5-9 pjesë e frutave dhe perimeve do të thotë se ju jeni duke i dhënë trupit tuaj lloj drejtën e karburantit për të luftuar radikalet e lira duke ndihmuar për të minimizuar rrezikun e simptomat kanceri i mushkërive.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info