tetor 25, 2009

Mesothelioma and Asbestos Side Effects

Mesothelioma dhe Azbesti Side Effects, Në një artikull më parë, unë kam përpunuar mbi zgjidhjet e mundshme ligjore mund të marrë parasysh kur rastet e trajtimit ose që vuajnë nga kanceri Mesothelioma ose asbest. Në këtë artikull, unë do të diskutuar shkurtimisht format e tjera të situatave apo në raste e ndoshta ekspozuar ndaj efekteve potenciale për krah, duke i dhënë shkak për kancer të tilla. Ne ndoshta të vetëdijshëm se do të vë në dukje disa profesione grupe të veçanta të njerëzve të Mesothelioma asbest ose helmim. Në përgjithësi kanceret e tillë të ndodhë si rezultat i ekspozimit të vazhdueshëm apo inhalimi i grimcave gjobë prej materialeve azbestit të caktuara. Tregton të përbashkëta përfshijnë ata që punojnë në industrinë e ndërtimit dhe rinovimin, fabrikat furnizimin me materiale asbest në industritë e lidhura me to dhe kështu me radhë. Edhe pse rregullat janë kaluar tashmë për të ndaluar përdorimin e asbestit në shumicën e vendeve, ka ende disa shteteve ose vendet që zgjedh për të injorojë këto rregullore, në rrezik për shëndetin e punonjësve të tyre. Ata që zgjedhin të përmbushë kanë filluar tashmë kalimi te format e tjera të pasurisë materiale të ngjashme, përveç asbest. Çfarë është përmendur më lart është me interes të drejtpërdrejtë të atyre që janë përfshirë në degën që kanë ekspozim të parë dorë për asbest. Megjithatë, duhet gjithashtu të shqetësuar edhe nëse ju jeni vetëm një përdorues fund të materialeve të tilla në vendin tuaj të punës. Sa kohë kalon, çdo formë e materialeve do të përkeqësohen. Muri do të pikturoj për të humbur ngjyrën e vet ose leskëroj, fixtures metali mund të fillojnë të ndryshk si rezultat i oksidimit, madje edhe artikuj plastike mund të fillojnë të kthehet i mërzitur për shkak të temperaturës mospërputhje në varësi të përdorimit të saj për qëllim. Po ashtu, përdoruesit e produkteve asbestit mund të presin bordet e tyre tavan apo mur ndarëse të dëmtohen si. Derisa kjo mund të duket të jetë dituri e zakonshme kuptim (tani që ne shikojmë në sjelljen e materiale të tjera), ka një numër të habitshme të njerëzve atje të cilët nuk janë në dijeni të karakteristikave të tilla! Dhe gjatë viteve, ata uzurpatorëve që punojnë ose jetojnë në objekte të tilla duke përdorur materiale asbest mund të mos jetë edhe i vetëdijshëm për ekspozimin e përditshme të vazhdueshme për përkeqësim të tilla. Mendoni për këtë: në qoftë se materiale të tilla që janë me të vërtetë të sigurta për të trajtuar dhe të punojnë me të, pse janë të punëtorëve dhe trajtimin e grumbulluar në afërsi të bordeve asbest tuaj pajisur me maska fytyrë dhe doreza. Është për të minimizuar ekspozimin e tyre gjatë procesit të instalimit! Nëse kjo është rast, pse nuk janë fund përdoruesit e nevojshme për të vënë maska në fytyrë, kur ata janë të rrethuar nga materiale asbest? Shihni logjika? Duke thënë se, jeni të pajisur me nivelin e nevojshëm të mbrojtjes në qoftë se organizata juaj është në ndërtim dhe renovim të tregtisë? Është kompania juaj duke u përpjekur për të zvogëluar ekspozimin e vet koston duke i prerë përsëri në pajisjet e nevojshme mbrojtëse personale? Siç u tha më lart, pavarësisht nga cila anë e spektrit ju ndodheni në, të gjithë duhet të dinë rreziqet e ekspozimit potencial të përfshirë në mjedis asbest. Vetëm mos harroni se në fund të ditës, ne nuk duhet të jetë injorant e burimeve të mundshme dhe rrugët në dispozicion për të na siguruar mirëqënien tonë personale. Mbani mend këtë: ju borxh atë të veten të punojnë dhe jetojnë në një mjedis të sigurt dhe asbest lirë. Dhe në qoftë se ky nuk është rasti paraqitet ju, ju keni çdo mundësi dhe të drejtë të kërkojnë zgjidhjet e duhura për këto Mesothelioma dhe probleme asbest.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info