tetor 25, 2009

Supplements and Mesothelioma

Shtesa dhe Mesothelioma, nuk janë të vërteta, edhe pse shumë të kufizuara, përfitimet e dietë dhe plotësimet në mbështetjen Mesothelioma. Nuk ka asgjë për të blerë që do të pengojë këtë formë e tmerrshme të kancerit, edhe pse ngrënë perime të freskëta duket i lidhin në një ulje në normën e zhvillimit. Kohët e fundit, literaturë mjekësore sugjeron se një vitaminë B mund të paktën të bëjnë një formë të chemo për Mesothelioma më pak toksike. Dr H. L Kindler i / Seksioni Hematology Oncology në Universitetin e spitaleve Çikagos konstaton se mbikqyrur mjeksore plotësim acid folik ul ndoshta toksiciteti i (Alimta pemetrexed). Hulumtim absolutisht, pozitivisht nuk sugjeron se dikush merr pemetrexed duhet të dërgojë dikë për drejtimin farmaci të marr disa vitamina B. Punon Pemetrexed duke ndërhyrë me veprimin e acidit folik në shumëzim qelizor, duke i dhënë trupit një mundësi për të "kap" me qelizat e kancerit me anë të mekanizmave të tjera të imunitetit. Acid folik Supplemental siguron disponibilitetin e saj në proceset e tjera metabolike. Ju nuk doni të merrni acid folik aq shumë që ju trullos aktivitetin e drogës. Një tjetër arsye acid folik, dhe, për këtë çështje, vitamina B12, dhe S-adenosylmethionine (SAM-e) janë të dobishme gjatë chemo për Mesothelioma është që ata të mbështesë një proces të quajtur methylation. Methylation kthehet në detoxification (e cila nuk e marrin këtë drogë jashtë sistemit, vetëm toksina të tjera që do ta bënte efektet e saj pala e keqe), dhe ajo gjithashtu mbështet prodhimin e melatonin, duke e bërë më të lehtë për të fjetur, dhe serotonin, përmirësimin e humor. Acidi folik është diçka që ju duhet të merrni me vitaminë B-12, dhe para kimioterapia, jo gjatë ose pas. Pyesni mjekun tuaj për të siguruar që ju jeni duke marrë vitaminë B ndonjë shtesë ju mund të keni nevojë në qoftë se ju merrni këtë drogë. Disa shtesë janë një ide e keqe nëse keni Mesothelioma. Për pacientët Mesothelioma në përgjithësi, kalcium, vitamina D, dhe kërc peshkaqen janë një ide e keqe. Në qoftë se sëmundja ka përparuar, ajo do të lëshojë kalciumit nga ashti. Kalcium shtesë në lumë gjaku që ju mund të merrni nga marrja kalcium, vitamina D, ose kërc peshkaqen mund të shkaktojë hypercalcemia. Simptomet e hypercalcemia janë ndryshuar statusin e mendore, që kanë nevojë për të urinoj gjithë kohës, dhimbje të paqarta kockave, kapsllëk, dhe dhimbje koke. Nëse ju keni qenë duke marrë këto shtesë për të mbështetur Mesothelioma dhe ju keni këto simptoma, ju lutem konsultoni një mjek. Në përgjithësi, trajtimi për Mesothelioma është një kohë për të marrë të gjitha kalorive që ju mund. Kjo është shumë më e rëndësishme se sa të marrë të gjitha shtesat që dikush mund të përpiqet të shesë ju, edhe pse të gjitha shtesat e listuara këtu kushtojnë më pak se US $ 10 në muaj. Nëse ju vetëm duhet të energjisë për të ngrënë një vakt të vogël të ekuilibruar ose të marrë një vetë-përshkruar të plotësuar, me të gjitha mjetet, hani ushqim të ekuilibruar.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info