tetor 25, 2009

Treatments For Mesothelioma

Trajtimit Për Mesothelioma Mesothelioma Që është një formë e kancerit, trajtimet e përdorur për të trajtimin e Mesothelioma janë të njëjta me trajtimet tipike të kancerit. Disa faktorë që duhet të merren parasysh kur jep trajtimet për pacientët e kancerit përfshin shkallën e sëmundjes, seriozitetin e sëmundjes, mosha e pacientit, gjendje shëndetësore dhe mjekësore rekord histori. Trajtime të përbashkët për kancer janë radiotherapy, kimioterapi, terapi lehtësues, kirurgji, dhe kombinim i mësipërm. Kirurgjisë është trajtim më të zakonshme për pacientët e kancerit. Kirurgji përfshin heqjen abdomen dhe inde të saj aty pranë. Sa për rastin e Mesothelioma pleural, një operacioni i quajtur pneumonectomy do të bëhet i cili përfshin heqjen e mushkërive të pacientit, pjesë e diafragmë, ose indeve të mushkërive të afër. Radiotherapy të bëjë me trajtimin e kancerit nga rrezatimi. Ky rrezatim i prodhuar nga pajisjet mjekësore të teknologjisë së lartë që aplikohet energji të lartë x-rrezet dhe rrezet e ngjashme për të shkatërruar qelizat e kancerit apo tumore malinje në zonën e trajtuar. Në të njëjtën kohë, qelizat normale pacientit janë shkatërruar si. Kimioterapia i referohet me trajtimin e kancerit duke përdorur droga anticancer. Këto droga anticancer janë injektuar në venë pacientit për të luftuar dhe vrasin qelizat e kancerit të gjithë trupin. Kimioterapia, është përdorur shpesh kur sëmundja e kancerit ka përhapur në masë të madhe të trupit. Një terapi të quajtur terapi lehtësues, i cili përfshin përdorimin e thithje dhe halë në rrjedhjen e lëngjeve të tepërta nga kanceri i mushkërive të pacientit. Terapia lehtësues nuk është një terapi kurative. Ajo nuk mund të japë shërim të pacientit, por ai mund të ndihmojë uljen vuajtje dhimbje pacientit përvojë. Kur është fjala për trajtime Mesothelioma, kombinimi i trajtimet e mësipërme janë përdorur shpesh. Megjithatë, këto trajtime janë kancere tipike trajtime dhe ato nuk janë me të vërtetë efikas kur trajtimin e pacientëve. Prandaj, pacientët janë të ofruar ndonjëherë për të kryer studimet klinike që të drejtuara nga profesionistët mjekësor në përputhje me Mesothelioma hulumtimet mjekësore. Natyrisht, pacientët të cilët kryejnë këto gjykime klinike, mund të shpresojnë që një ditë në të ardhmen, këto profesionistët mjekësor mund të zbulojnë një trajtim efektiv ose në drogë mund që trajtojnë Mesothelioma.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info