tetor 25, 2009

Mesothelioma Cancer and Law

Mesothelioma Cancer dhe Ligji, Mesothelioma Cancer? Çfarë? Po, kjo është e drejtë. Kjo fjalë i çmendur ngaterruar ju nuk mund të shpallë në qoftë se keni provuar, Mesothelioma, kjo është një lloj i kancerit. Çfarë është kjo? Ju mund të merrni atë nga ekspozimi në asbest, të cilat unë do të flas për më vonë. E pra qelizat e kancerit në thelb të dëmshme të rritet në mesothelium, e cila është rreshtim se pretty much mbulon të gjitha organet tuaja të brendshme (ato që janë të rëndësishme për mbijetesën tënde si zemrën dhe mushkëritë). Pra, në një mënyrë, është si termites në një shtëpi, sepse ato paraqiten, të rritet, dhe në fund të fundit të shkatërruar atë që e mbron atë që është më e vlefshme për ju. Ju gjithashtu mund të mendojnë për atë si IRS me paratë tuaja. Mesothelioma Symptoms Kjo është një sëmundje shumë e keqe për të, dhe ju ndoshta nuk do ta duan atë. Simptomë më e zakonshme është se ju do të keni probleme të frymëmarrjes, e cila quhet gulçim, sepse kancer zakonisht dhemb mushkëritë tuaja. Ai zhvillon fluide mes mushkëritë dhe gjoks mur, që e bën të vështirë në mushkëritë tuaja. Ju gjithashtu do të humbasin peshë nëse keni kancer. Ju gjithashtu mund të keni dhimbje gjoksi dhe dhimbje të tjera të barkut. Simptoma të tjera përfshijnë clots gjakut dhe probleme të tjera të gjakut. Për të zbuluar atë, you're gonna duhet ose një gjoks x-ray apo CT hetim, të dyja të cilat ju mund të merrni nga një spital ose thjesht mjekun tuaj normale. Diagnoza e hershme është i rëndësishëm sepse është jashtëzakonisht e vështirë për të trajtuar. Ata përpiqen të përdorin teknikat si kimioterapi, terapi rrezatimi, dhe madje disa herë operacione, por prognozë (shanset e shërimit) janë me të vërtetë e ulët. Mesothelioma dhe Ligjit Pse duhet të keni kujdes për kancer Mesothelioma? E pra, para së gjithash, ju doni të dini çfarë të bëni nëse ju merrni atë. Së dyti, ka mjaft pak të holla të përfshira. Ju mund të merrni kancerin e Mesothelioma nga ekspozimi në asbest. Asbest është një lloj i mineral ose rok se ka disa prona pretty cool. Është shumë e fortë, rezistent ndaj nxehtësisë, dhe një izolant të energjisë elektrike. Ajo përdoret për të përdorur një shumë në furrat dhe sende të tjera. Tani ata e dinë që ju mund të merrni kancer nga ekspozimi i thjeshtë për asbest, edhe për dikë tjetër rrobat. Ka një marrëveshje ndërkombëtare, me përgjegjësi të gjithë, sepse në çdo rast ata përpiqen që të vendosin se kush është fajtorë për ekspozim të asbest. Ka një kërkesë të lartë për avokatët Mesothelioma nga njerëzit që janë në kërkim për kompensim për kancerin e tyre. Ka shumë dhe padive gjyqësore të tjera në vazhdim e sipër rreth botës sot, kështu që nëse ju jeni një avokat duke punuar me kancer Mesothelioma ose asbest, jeni me fat.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info