tetor 25, 2009

Asbestos Myths Exposed

Mitet Azbesti ekspozuar, Azbesti Fakt Apo Miti Numër 1 Asbest është përdorur ende në ndërtesat e reja? False Asbest nuk është përdorur në ndërtesat që nga viti 2000 Asbest Fakt Apo Miti Numër 2 Nëse Azbesti është përdorur në një ndërtesë Para 2000 Kjo duhet të hiqen False Nëse asbest nuk është prishur dhe është në gjendje të mirë ai mund të mbetet në vend. Është vetëm nëse ajo është e dëmtuar që ajo duhet të jetë hequr, dhe pastaj vetëm nga ekspertë të licencuar heqjen. Asbest Fakt Apo Miti Numër 3 Vetëm njerëzit që ka punuar me Azbesti Mund kap Azbesti Related Sëmundje False Shpesh bashkëshortëve që larë rrobat e njerëzve të cilët kanë punuar me asbest mund të kapur asbest sëmundjeve të ngjashme. Prandaj, asbest lidhur me sëmundje të tilla si asbestozë ose Mesothelioma mund të jetë kontraktuar nga bashkëshortët e punëtorëve. Asbest Fakt Apo Miti Numër 4 Ju Mund Vetëm Catch asbestozë Nga Azbesti Exposure To Pluhuri? False Ka asbest disa sëmundjeve, duke përfshirë asbestozë, Mesothelioma, kancer të mushkërive dhe pleural trashje. Pllaka Pleural nuk është në të vërtetë një sëmundje aktive, por është shkaktuar nga ekspozimi ndaj pluhur asbest. Mesothelioma është pranuar zakonisht të keqen e asbestit sëmundjeve. Asbest Fakt Apo Miti Numër 5 Ju kanë më shumë gjasa të vdesin nga një sëmundje Azbesti Related sesa një aksident me makinë I vërtetë Ndoshta e habitshme për shumicën e njerëzve kjo është e vërtetë. Më shumë njerëz vdesin nga sëmundjet e lidhura me asbest sesa nga aksidentet e makinave. Asbest Fakt Apo Miti Numër 6 Ju duhet të shkoni në një fjale të marrë avokat për të Kompensimit False Ka disa mënyra që ju mund të merrni kompensim. Çfarë ju duhet është të sigurojë që, kushdo që ju përdorni garanton se ju do të merrni të gjitha e kompensimit tuaj. Disa kompani pretendon dhe madje disa nga avokatët do të marrë disa nga kompensimi tuaj nga ju në fund të kërkesës. Shumë kompani të kërkesave do të sigurojë që avokati e keni përdorur ju lejon juve të ju mbajë të gjithë e kompensimit tuaj, kështu që është e rëndësishme që të kërkoni pyetje dhe zgjidhni një nga këto kompani për të kërkoni kompensim tuaj asbest.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info