tetor 25, 2009

Active Symptom Control For Mesothelioma Studied in Chemotherapy Treatment

Active simptomë Kontrollit Për Mesothelioma studiuar në kimioterapi Mesothelioma Treatment Edhe pse kanceri ka asnjë kurë për momentin, shumë profesionistë mjekësor besojnë se kemioterapia mund të jetë një trajtim i suksesshëm për të kontrolluar simptomat e gjendjes, megjithatë, kjo është ende duke u diskutuar, sipas një studimi nga Lancet, Journal britanik. Hulumtuesit studiuar 409 pacientë të gjithë ata që vuajnë nga Mesothelioma malinje pleural në pjesë të ndryshme të botës. Sipas studimit, pacientët e pranuar ose një kontroll aktiv simptomë me një trajtim të kimioterapia të dy drogës, apo thjesht një trajtim aktiv kontroll. "Trajtimet aktiv kontrollit simptomë përfshijnë steroid, bronchodilators, dhimbja dhe ilaçet qetësues radiotherapy," sipas studimit. " Pas studimit, pacientët në të dy opsionet e mjekimit janë krahasuar dhe, sipas hetuesve, "shtimin e kimioterapia, për mjetet e kontrollit simptomë nuk japin një përfitim i rëndësishëm apo progres në normat e mbijetesën ose cilësinë e jetës" në mes të viktimave Mesothelioma. Kuptimi i diagnozës dhe kemioterapia, Mesothelioma? Mesothelioma është një sëmundje në të cilën qelizat malinje të kancerit të zhvillohet në një shtresë e hollë e indeve që linjave zgavrën gjoks që mbulon mushkëritë, i cili është i njohur edhe si pleurë ose peritoneum, rreshtim të barkut dhe shumica e organeve, sipas Instituti Kombëtar Gaforrja (NCI). American Cancer Society (ACS) është përshkruar si një trajtim kimioterapia, për kancer, por që është dhënë shpesh një pacient, kur qelizat e kancerit të përhapur me shpejtësi në qelizat e shëndetshme. Mjekët duhet të duhur të vlerësojë një moshë të pacientit, shëndetin dhe fazë të kancerit të para të administrimit të kimioterapi. Kimioterapia, është në të vërtetë nuk mundësinë e një pacient si një trajtim për shërim Mesothelioma, por administrohet nga një numër arsyesh, të tilla si: * Ndalimi rritjen dhe përhapjen e kancerit, në kontrollin e kancerit * Për të minimizuar ose zvogëluar tumoreve - kjo metodë është e njohur edhe si kimioterapia neoadjuvant * Kimioterapia lehtësues në të cilat dhimbje dhe simptome të tjera duhet të reduktohen * Shkatërrimit të sëmundjes mikroskopike që mbetet pas një procedure kirurgjikale, e njohur edhe si kimioterapia, ndihmës Kimioterapia, ishte administruar ose si një kateteri të vendosura në një mënyrë të madh në trup ose një kateteri është i bashkangjitur si një port i cili është vendosur në gjoks nën lëkurë gjatë një periudhe kohore. Të jetosh me Mesothelioma Për fat të keq, viktimat e Mesothelioma do të vazhdojë të marrë pengesave në jetën e tij në rrezik statusin e tyre, pasi aktualisht nuk ka trajtime të suksesshme për kancer vdekjeprurës. Megjithatë, një person ka mundësi të marrë pjesë në një seri e hulumtimeve klinike të grupeve të trajtimit, si dhe mundësi për të zhvilluar një kërkesë Mesothelioma për kompensim monetar si mjet pagese për gjendjen, e cila është e lidhur shpesh me shumë të shtrenjta mjekësore faturave. Konsultohuni me një mjek ose avokat me përvojë personale dëmtimi mund të jetë në gjendje të japin detaje Insightful si për zhvillimin e një kërkesë Mesothelioma për të marrë kompensim monetar për faturat mjekësore të kushtueshme.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info