tetor 25, 2009

Alternative Treatments For Asbestos Exposure

Alternativa e Trajtimit Për Exposure Azbesti, ekspozimi Azbesti është shumë vdekjeprurës për shëndetin tuaj. Ekspozimit Azbesti ka qenë lidhur me një formë shumë të rrezikshme të kancerit të njohur si Mesothelioma. Saj një lloj shumë i rrezikshëm i kancerit që është i njohur për të sulmuar organet e brendshme rreshtim të tillë si mushkëritë, stomakun dhe zorrët. Sëmundje është kaq e keqe për pikë se edhe me mjekim shanset e mbijetesës janë ende shumë të ngushta. Gjatë viteve Mesothelioma është trajtuar me kirurgji, kimioterapi, terapi Radiotherapy dhe kombinim Vetëm ditën tjetër u zbulua se ishte e mundur për të trajtuar sëmundje të shkaktuara nga ekspozimi Azbesti përmes metodave të tjera alternative edhe pse shumë njerëz nuk e konsiderojnë do rrugë alternative si një opsion, norma e suksesit të tyre ka qenë luajtur poshtë nga shumë. Kancer alternative për ekspozimin Azbesti përfshijnë Akupunkturë për trajtimin Mesothelioma. Akupunkturë është një ilaç e lashtë kineze përdoren për shërimin e Sëmundjet shumë. Akupunkturë gjilpërave sterile janë vendosur në pika të energjisë specifike në lëkurë dhe thonë se për lirimin e energji pozitive në pjesë të sëmura të trupit, duke ndihmuar për të rivendosur një ekuilibër të përsosur në qelizat e trupit. Kjo është një teknikë shumë të dobishme dhe shumë e dobishme kur është fjala për lehtësimin e dhimbjeve të lidhur me Mesothelioma dhe ekspozimit asbest. Herbs për trajtimin Mesothelioma Njësoj si akupunkturë, herbs trajtim ka origjinën e tij nga Kina. Ka një shumëllojshmëri e bimëve kineze që kurë / zvogëlojë intensitetin e Sëmundjet e ndryshme. Këto bimëve mund të përdoren si shtesë për trajtim konvencional Mesothelioma. Meditim për trajtimin Mesothelioma. Kjo është një teknikë e vjetër praktikuar botë të gjerë shpirtërore për arsye të ndryshme. Saj më i njohur për të ndihmuar në dërgimin e energjisë pozitive për të ndihmuar të pushojnë trupin dhe mendjen. Në qoftë se bëhet me udhëzim të drejtë shqetësime mund të pacientit sëmundje dhe për të ndihmuar pacientit për të kontrolluar dhimbjen. Meditim ka qenë i njohur për të ndihmuar në forcimin e sistemit imunitar. Edhe pse mund të jetë i kushtueshëm për të punësuar një terapist i saj nuk kanë efekte y anë të përfshira. Trajtimeve alternative për ekspozimin asbest ose trajtim Mesothelioma nuk është provuar shkencërisht për të ndihmuar në shërim, por kanë qenë të njohur për të ndihmuar të bëjë një tranzicionit të butë dhe të bëjnë zgjidhje të tjera shkencore trajtimin e punës me efekt shumë të mirë.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info