tetor 25, 2009

How to Quit Smoking Before You Get Lung Cancer

Si për të lënë duhanin para se të merrni Kanceri i mushkërive, A mendoni se ka një duhanxhi diku se nuk ka qenë i tha rreziqet e pirjes së duhanit? Edhe nëse ju refuzojnë të njohin atë, por me fuqinë e medias, është e qartë që duhet të jetë njohur me fushatat e tyre anti-duhanit. Le të përballen me atë nëse ju nuk keni marrë paralajmërim deri tani, ju nuk do. Ajo do të jetë shumë naiv nëse supozojmë se kanceri në mushkëri vetëm te disa persona të caktuar me një faktor gjenetik apo ato mbi 65 vjeç. Vetëm një cigare mund të lërë shenja të dëmshme për mushkëritë tuaj për një muaj. Kështu që ju thonë se duhet të jetë një duhanpirës të rregullt për të parë ndikimin negativ të pirjes së duhanit? Kështu që ju mund të imagjinoni se sa mund të dëmtojë një paketë cigare të bëjë me trupin tuaj. Kur ju do të merrni anën, kur ju e dini se ka fakte që tregojnë se marrëdhënia midis duhanit dhe kancerit të mushkërive? A nuk mendoni se është koha për të shqyrtuar këtë informacion? Kjo është e mençur nëse ju merrni pak kohë për të studiuar informacion për rreziqet e pirjes së duhanit cigare. A nuk do të injorant si ju janë vënë në rrezik shëndetin tuaj. Sot, mjekët janë duke u përpjekur të kuptoj se si për të ndihmuar duhanpirësit për t'u marrë me të varësisë ndaj nikotinës para problemeve të bëhet e pakthyeshme. Me dëshmi të problemeve shëndetësore që lidhen me pirjen e duhanit, është e qartë se ju duhet vetëm kuptim të përbashkët. Megjithatë, në realitet, kjo nuk ndodh në këtë mënyrë. Ju ndoshta duhet disa motivim si frikë para se të fillojnë të mendojnë për pirjen e duhanit ndalohet pirja e duhanit. Në të kundërtën, disa duhanpirësit vazhdojnë të pijnë duhan edhe kur ata kanë kancer të fyt. Ata puffing rrugën e tyre përmes vrimave në qafat e tyre. Pra, ju mund të shihni se ka disa duhanpirës janë shumë thelbësore që nuk mund të ndaluar pirjen e duhanit. Unë shpresoj se ju nuk jeni. Mos harroni që nga koha që ju janë diagnostikuar me kancer të mushkërive, asgjë më shumë mund të bëhet. Mjekët nuk mund të kundërt dëmit që është shkaktuar nga cigaresh. Gjitha paketim të cigareve sot kanë paralajmëruar shenja që thonë "pirja e duhanit vret". Nëse prodhuesit e duhanit vend këto etiketa paralajmërim për produktet e tyre, nuk ju ende nevojë për dëshmi se pirja e duhanit është e mirë për shëndetin? Shikoni revista mjekësore apo qethje gazetë. A nuk e përmend se pirja e duhanit është shkaku kryesor i problemeve të frymëmarrjes si astma dhe bronkit? Unë do të doja të sjellë një tjetër pikë. Edhe pse ju nuk pi duhan, por që rreth me duhanpirësit edhe ju bën një duhanxhi pasiv. Vetëm erë rrobat tuaja. A nuk e mbush me aromë të fortë që ato përmbajnë duhan? Unë mendoj se është një masë e mirë që qeveritë kanë ndaluar pirjen e duhanit në disa zona. A nuk mendoni se është koha për të ndaluar pirjen e duhanit? Pirja e duhanit ndalohet pirja e duhanit nuk është e lehtë. Ju mund të kenë nevojë të ndihmojë më shumë se vullnet. Final Smoke ndaluar pirja e duhanit është një program i cili ndihmon duhanpirësit për të kapërcyer dëshirat nikotina.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info