tetor 25, 2009

Malignant Pleural Mesothelioma Treatment Options

Malinje Pleural Mesothelioma Treatment Options, i saj tha se çdo vit mbi 2.000-3.000 e rasteve pleural malinje Mesothelioma janë raportuar dhe ky numër është dyfishi çfarë ishte atje në vitet e mëparshme. Mesothelioma malinje pleural është shkaktuar për shkak të ekspozimit të zgjatur në Azbesti. Asbest u zbulua të jetë një rrezik shëndetësor mbrapa në 1960 'dhe është e thënë të jetë shkaku kryesor i Mesothelioma plural. Ky është një tip të rrallë kanceri se sulmet rreshtim të mushkërive (membrana shumës) ose mesothelium për të prirë shkencore. Pleural Mesothelioma mund të shërohet, por të gjitha varet nga faza e kancerit, mosha dhe gjendja shëndetësore e përgjithshme. Kur sëmundja zbulohet në fazat e hershme mund të përfshihen përmes operacionit. Por me kalimin e kaluara kanë qenë shumë rrallë ka raste mbijetesën Mesothelioma. Sëmundje është thënë për të ulur prognoza e pacientit për pikë se të jesh në gjendje të jetojnë për edhe një vit është mrekulli conisdered aa. Tillë e saj një sëmundje e rrezikshme dhe vështirë të bëjë shumë njerëz të merrni shans për të zbuluar atë fillim dhe kontrollin e saj në kohë. simptomet janë shumë të ngjashme me shumë të mushkërive të tjera lidhur me sëmundje. Ka opsione të ndryshme për trajtimin Mesothelioma dhe që përmban. Kirurgji: kirurgji është opsioni aa shumë efektive për shkak se mjekët mund të heq pjesët që janë të infektuar, por kur është fjala për kancer malinje kirurgji është vështirë se një trajtim, por më shumë një kontroll Kimioterapia: chemo është më e zakonshme kjo është ku mjekët marrin për të trajtuar sëmundje kimikisht përmes përdorimit të mjekësisë për të luftuar tumor ose kancer. Radiotherapy është gjithashtu një praktike dhe një opsion i përdorur gjerësisht trajtim, duke përdorur rrezet ultravjollcë për të djegur qelizat kanceroze, jashtë mund të zbatohen në këtë situatë. Mesothelioma malinje është e thënë që të marrë 30 deri 40 viteve të zhvilluar të plotë dhe kjo është arsye e rëndësishme e tij se në qoftë se ju keni punuar edhe në kontakt të ngushtë me Azbesti e rëndësishme e saj se ju mbaj ju në kontroll shëndetësor, për të shikuar nga simptomat, vizitoni faqen e internetit për të kontrolluar nga simptoma të ekspozuara nga njerëz që kanë marrë sëmundje.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info