tetor 25, 2009

Effective Peritoneal Mesothelioma Treatment Options

Efektive Peritoneal Mesothelioma Treatment Options, rastet më të madhe të Mesothelioma janë ose në formë pleural ose peritoneal. Mesothelioma nuk është i tillë një sëmundje fal. Shumë njerëz që kanë sëmundje të kontratës janë të njohur për të jetuar për vitin aa vetëm dhe jo më shumë. Peritoneal Mesothelioma është e rrallë dhe shumë të ndryshme nga lloji tjetër të Mesothelioma, e tha të ndikojë rreshtim barkut (peritoneum). Peritoneal Mesothelioma marrë vetëm 30% të të gjitha rasteve të raportuara Mesothelioma. Sëmundje të tillë merr një kohë të gjatë për të zhvilluar dhe me simptoma që janë mjaft të ngjashme me shumë lloje të tjera më pak serioze e Sëmundjet. Kur një person është diagnostikuar shanset e tyre për të mbijetuar sëmundjes janë shumë të vogla. Sëmundje është e thënë të jetë kështu vdekjeprurës për pikë se shanset për mbijetesë janë të kufizuara vetëm disa muaj. Por për fat Mesothelioma peritoneal është e shërueshme dhe trajtimi kryesisht varet nga fazën e kancerit, mosha dhe gjendja shëndetësore e përgjithshme e pacientit. Por sigurisht, nëse zbulohet në fazat e hershme trajtimin e tij mund të rrisë shanset tuaja mbijetesën dhjetë fish. Opsionet Mjekimi për Mesothelioma peritoneal përfshijnë> Kirurgji> kirurgji është forma më e zakonshme e trajtimit mundësi për lloje malinje e Mesothelioma. Mjeku heq pjesë të rreshtim për abdomen dhe disa indeve rreth tij. Kirurgjisë varet kryesisht në shtrirjen e kancerit është përhapur në trup. Më poshtë janë 2 i procedurave kirurgjike të pacientëve të administruara peritoneal Mesothelioma. Pleurectomy: Një kirurgji është kryer për të hequr rreshtim barkut dhe dhe disa prej indeve përreth tij. Kjo procedurë është kryer për një shumëllojshmëri të çrregullimeve përfshirë shfrim pleural, Mesothelioma malinje pleural, dhe traumat. Pleurectomy / decortication: Një kirurgji është zhvilluar për të hequr një pjesë aa e rreshtim barkut (peritoneal) dhe si shumë e tumorit në masë të jetë e mundur. Kjo procedurë mund të kryhet për të ulur dhimbjen e shkaktuar nga tumori në masë. Kjo formë e operacionit mund të synojë në lehtësimin e simptomave në përgjithësi, të tilla si ascites korrente ose pengesa zorrë. Kimioterapia: Ky lloj trajtimi është administruar për të ndihmuar të vrarë qelizat kanceroze. Kemioterapia mund të merret në formën e pilula ose nëpërmjet shiringave. Kimioterapia, është i njohur edhe si trajtim sistematik për shkak të drogës hyn në gjak, udhëton nëpër trup, dhe mund ta vrasin qelizat e kancerit të gjithë trupin. Radiotherapy: Kjo formë e trajtimit është administruar në formën e Lartë-x-rrezet e energjisë, rrezet gama, neutrone, dhe burime të tjera të rrezatimeve janë përdorur për të vrarë qelizat e kancerit dhe tkurren tumoret. Studimet kanë treguar se duke përdorur vetëm një të vetme të trajtimeve të listuara më sipër janë shënuar të dështojë për të përmirësuar kushtet e pacientëve. Në vend të kombinuar të gjitha opsionet e mësipërme ka qenë i njohur për të përmirësuar shanset e patentave të mbijetuar.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info