tetor 25, 2009

Asbestosis Survival Stories That Beat the Odds

Asbestozë Survival Stories That Beat mosmarrëveshje Mesothelioma është një kancer vdekjeprurës. Statistikat mbi sëmundjet asbest tregojnë shanset për të jetuar më shumë se disa vjet pas diagnostikimit të kancerit janë të pakta. Por disa njerëz mundi mosmarrëveshje. Pacientët Mesothelioma di vdekjes është i pashmangshëm - me ose pa kancer. Por statistika mbi natyrën e pashërueshme e Mesothelioma sjell imanencë i frikësohen vdekjes shumë të ngushtë për rehati. Diagnoza e hershme të kancerit të përmirësojë shanset për zhdukjen e asbest-nxiti tumoret, por mjekët më të do të vazhdojnë të dëshmojnë se shanset për zhdukjen e sëmundjes pas diagnozës në çdo fazë është e pakta për asnjë. Qelizat e kancerit thjesht rritet përsëri. Për disa pacientë kancer asbest, statistikat ring e vërtetë. Për disa të zgjedhur, statistika mbi Mesothelioma dhe asbestozë bëri luftën e vështirë për të jetuar - ngarjes një dëshirë pashuar për të mësuar çdo term mjekësor si dhe çdo opsion trajtim, së bashku me detajet dhe rezultatet e hulumtimeve klinike dhe eksperimente mjekësore që ishin vazhdimisht evoluon rreth bota. Drive dhe logjikën e përzier me besim dhe fat - dhe ndoshta të përziera me disa gjene të mira dhe kujdesi i shkëlqyer mjekësor - added muaj dhe vite të paparë mbi jetën e një pakice fatlume. Paul Kraus, një autor i tanishëm për të mbijetuar asbest-kancer lidhur me këtë, ka jetuar deri tani, dhjetë vjet që shërim - ai kreditë e tij kërkimore, dietë dhe zgjidhjet alternative të trajtimit. Karen Grant, një transmetues i tanishëm për të mbijetuar të kancerit dhe një prej pacientëve Mesothelioma i ri, ka pasur tumor saj hequr plotësisht dhe nuk i nënshtrohet më kimioterapi. Jodi Page, një tjetër grua e re, ka qenë gjithashtu falas për një vjet pas heqjes të mushkërive. Richard Archer, një ish-punëtor asbest, fillimisht u tha se ai kurrë nuk do të shohë një tjetër Krishtlindjeve. Ai mori dhuratën më të madhe e Krishtlindjeve të gjithë - të jetesës për të parë të viteve të Christmases më pa kimioterapi. Hulumtimet klinike janë përgjegjës për jetën e shumë për të shpëtuar jetën dhe ndryshimin e ngjarjeve. Karen Marcum, 65 u ruajt nga një terapi virus, lepur Morrow, 72, kredi gjen terapi për shpëtimin e saj nga sëmundje vdekjeprurëse asbest. Stephen J. Gould, një i njohur Online bashkëpunëtore e revistës Shkenca, biolog dhe historian jetuar 20 vitet e fundit Mesothelioma diagnoza e tij. Craig Kozicki, një inxhinier kimik u diagnostikua në 1998 në moshën 42. Ai është i gjallë dhe mirë sot, gati dhjetë vjet më vonë, ndarjen e historinë e tij për t'i dhënë shpresë për të pacientëve të cilët janë të fshehur në errësirë me statistikat e të zymtë e normave të mbijetesës. Bibliotekar Bonnie Anderson u diagnostikua në 2001 dhe është i gjallë dhe aktive sot. Kendra Ferreira, një artist dhe nënë e 3, u diagnostikua rreth të njëjtën kohë. Edhe pse i lodhur, ajo është kujdesur për familjen e saj dhe punon sot. Gjithkush nuk vdesin nga Mesothelioma. Në të gjitha tregimet e mbijetesës, pacientët nuk e kufizojnë veten për një prognozë, një metodë trajtimi, apo një mendim. Hulumtim të rënda u bërë, mjekët u morën në pyetje të shumta dhe trajtimeve të shumta u vlerësuan. Pacientët e ballafaquar me pengesa të familjes, sigurimi shëndetësor dhe financat - por ata vazhduan kërkojnë mënyra origjinale dhe alternative për të gjetur zgjidhje për problemet e tyre. Mbështetje familjare, mbështetje nga të huaj, mbledhjen e fondeve dhe përfitimet e kontribuar në shumë histori suksesi. Hope kontribuar për të gjithë - dhe sot këto të mbijetuarit vazhdojnë të ndajnë tregimet e tyre për të mirën e pacientëve të kancerit të tjera. Çfarë është origjinale në lidhje me këto tregime? Jo të gjithë këta pacientë ishin të ekspozuar ndaj asbest. Disa histori suksesi janë nga gratë në thelb më të rinj se raste teksti klasik, por të tjerët janë një shembull kryesor i një rast klasik i kancerit asbest. Mesothelioma nuk është gjithmonë fatale - vjet mund të shtohet në të muajve të prognozë origjinal. Sëmundje është e rrallë. Kjo nuk është zbuluar lehtë. Shumica e mjekëve nuk e kanë përjetuar-diagnozën e parë dorë ose trajtimin e një pacienti Mesothelioma. Pacienti duhet të marrë jetën e tyre në duart e tyre dhe të drejtpërdrejtë trajtimin e tyre. Ata duhet të jetë e fortë në një kohë të searing depresion dhe dëshpërim. Nuk ka shpresë dhe ka një shans për të shmang statistikave dhe të jetojnë jetën që kishte për qëllim që të jetë. Vetëm ndaluar kërkimin për statistika, dhe të fillojnë të kërkojnë për zgjidhje.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info