tetor 25, 2009

Lung Cancer, to Smoke Or Not to Smoke

Kanceri i mushkërive, për Smoke Ose të mos Smoke, kanceri i mushkërive është një nga shkaktari kryesor i vdekjes nga kancereve kaq shumë rreth tij tejkalon zorrë e trashë dhe kancerin e gjirit. Kjo është parë zakonisht në njerëz të moshës 60-70. Ka 2 lloje të kancerit të mirë dhe malinje. Në mushkëri kancer i keq është më i lartë krahasuar me të mirë. Këtu janë shkaqet e mëposhtme: 1. Kryesor listë janë ato duhanpirësit. Kjo është përqindja më e lartë se shkaqe të tjera. Është 10 herë diagnostikuar për duhanpirësit se sa jo-duhanpirësve. Person pi duhan më të lartë rreziku nga kanceri i mushkërive ka kjo është për shkak të Tar në duhanit dhe cigareve. 2. Njerëzit që punojnë në miniera si arsenik, krom, oksidet e hekurit dhe pluhur qymyri. 3. Njerëzit që jetojnë në qytet se sa ata që jetojnë në fshat, provincave ose kudo jashtë qytetit. Është shumë e qartë se për shkak të ndotjes së ajrit nga makinat, fabrikat etj Cilat janë simptomet? Në fazën e hershme të kancerit, ju mezi sheh ndonjë simptoma, kjo është arsyeja pse kur koha është e diagnostikuar është tashmë në fazën e parë. simptomë më e zakonshme është * Paturit e një kollë që thjesht nuk e lënë edhe në qoftë se antibiotikët janë marrë tashmë. Kur ka disa dyshime për kollën tuaj ju duhet të shihni një mjeku menjëherë. Sidomos, nëse është e javë muaj apo edhe është (me ose pa gëlbazë) dhe * Në qoftë se pesha juaj rënë shpejt, * Papritur humbi e oreksit dhe * Kollitet nga streaks e gjakut. Atëherë kjo do të thotë që ju duhet të shihni një mjeku menjëherë. Tani e duhanit mund të ndihen me të vërtetë mirë, kur ju jeni ende i ri, por si rreth, kur ju merrni vjetra? Mos harroni: parandalimi është gjithmonë më mirë se kurë. Kjo është shkruar nga Ivy Cruz një nënë e dy fëmijë të mrekullueshëm, një grua të dashur për burrin e saj dhe një buall certifikuar shëndetësore.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info