tetor 25, 2009

What is Mesothelioma Cancer and Can it Be Cured?

Çfarë është Mesothelioma Cancer dhe ajo mund të shërohet? Ju shihni reklama në televizion e përditshme për avokatët që merren në pretendimet Mesothelioma. Para 1985, nga kanceri Mesothelioma ishte praktikisht i panjohur, por kur u zbulua asbest të jetë një kanserogjen provohet pas komunitetit mjekësor të dyshuar se për më shumë se pesëdhjetë vite të shkaktimit të kancerit Mesothelioma dhe kompanitë asbest patundur e mohoi atë, kjo formë e kancerit të u bë një shprehje e njohur për të miliona qytetarëve amerikanë. Mesothelioma është shkaktuar nga ekspozimi ndaj asbestit dhe besohet se të gjithë ata që është e ekspozuar gjithashtu në Radion e bën zhvillimin e kancerit edhe më shumë të ngjarë. Në një moment në kohë, materiale u gjet në parket, pllaka tavan, pajisje tub, caulking, mbulim, SUVA, dhe produkteve të tjera të ndërtimit. Shumica e objekteve dhe termocentralet energjike të cilat ngrohjes gjeneruar kishte tubo përfundoi në asbest. Asbest liron fibrave në ajër kur ajo është e shqetësuar dhe punëtorët në atë frymë, kur ato janë të që kanë të bëjnë me të. Ajo gjithashtu mund të merrni në rrobat e tyre dhe këpucë të cilat më pas ekspozon anëtarët e familjes për të. Mesothelioma rreziqet janë ulur në mënyrë dramatike nga viti 1985 dhe lëvizja për të hequr asbest nga si vende shumë të jetë e mundur. Megjithatë shtëpitë e vjetra dhe bizneseve që nuk kanë pasur material hequr ende pas Mesothelioma rreziqe serioze për këdo që vjen në kontakt me të. Simptomet përfshijnë Mesothelioma gulçim, lodhje, humbje peshe, kollë e këmbëngulje, ngjirurit e zërit, veshtersi kur pini dhe ethe. Fatkeqësisht simptomat Mesothelioma duhen vite për të zhvilluar dhe me kohën që ata bëjnë, personi me Mesothelioma mund të diagnostikuar si ka disa sëmundje të tjera apo llojit të kancerit. Ajo është gjithashtu jo vetëm një lloj i kancerit të mushkërive. Kanceri fillon në rreshtim të mushkërive ose të dëmtimit të dhëmbëve të barkut dhe përfundimisht ajo mund të përhapet në organet e tjera, zakonisht të zemrës dhe organet riprodhuese. Kjo është një rritje e pakontrolluar qelizor që shkakton shtresat mesothelium në trup që të trash dhe mbajtur fluide dhe ndërsa disa raste janë të mirë, shumica e tyre jo. Si raste më shumë e më shumë janë diagnostikuar duhur, rritja e kërkesave të rritet Mesothelioma. Kjo nuk prodhon Tumoret tipike si një kancer të rregullt dhe është zënë zakonisht edhe pas asbest në sistem ka metastasized një organ. Kjo është një vrasës i ngadalshëm, asbest marrë vite të korruptuar trupit deri në pikën e pa kthim. Përveç kësaj simptoma janë kaq të ngjashme me sëmundjet e tjera, që nganjëherë vijnë trajtimet Mesothelioma tepër vonë për të bërë ndonjë ndryshim. Diagnoza e hershme është e vetmja mënyrë që pacienti mund të trajtohet për Mesothelioma. Ndërsa nuk ka hulumtime të vazhdueshme në alternativa të trajtimit mjekësor, trajtim ka tendencë që të rri drejt ngadalësuar rritjen e qelizave zakonisht me kimioterapi ose kirurgji ajo Mesothelioma është lloji pleural dhe kapur vetëm në fazat e hershme. Terapi Rrezatimi është përdorur edhe në kombinim me kimioterapi dhe në shumë raste, kjo është thjesht nuk mjafton. Mesothelioma është një sëmundje që është diagnostikuar zakonisht tepër vonë dhe shumë doktorë janë dha dorëheqjen thjesht për të bërë gjithçka që mund të bëjnë pacientët e tyre të rehatshme si tretmane ende duhet të jenë të përsosur në drejtim të përmbysur dëmet.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info