tetor 25, 2009

The Shocking Truth About Mesothelioma & Asbestos - Men in Big Danger by Not Following H&S Guidelines

Shocking Truth About Mesothelioma & Azbesti - Burrat në Big Rrezik nga Jo Pas H & S Udhëzimeve, Të gjitha ai donte ishte të fitojnë më shumë para për familjen e tij. Për të qenë në gjendje të sigurojë një pushime jashtë vendit diku në verë dhe të jenë në gjendje të kanë para shtesë për të bërë përmirësime në shtëpi. Ai kishte dëgjuar se kishte të holla të mirë për të bërë në largimin e asbest nga ndërtesa të vjetra. Po ai e dinte se ishte e rrezikshme, por sot në 2008 shëndetin dhe sigurinë e pajisjeve dhe trajnimit më shumë se kompensuar për rrezik të përfshirë. Masa të lartë janë vënë në vend për një formim të veçantë për të hequr asbestit dhe veshjeve mbrojtëse të sigurisë ishte budalla-provë. Nuk ka asnjë mënyrë kushdo mund të jenë në rrezik të Mesothelioma kontraktuese, asbest kancer të mushkërive në lidhje me të gjithë këtë në vend. Apo kjo është ajo që ai mendonte ... Stephen, burri im, shkoi kundër urimet e mia dhe lutjet që të mos shkojë në industrinë asbest. Ai ishte i bindur se ai ishte 100% i sigurt dhe kjo do të sjellë në të holla të mirë. Ai bëri të ketë një mjekësore në spitalin lokal. Ai pastaj paguar për të shkuar mbi javë kurs intensiv trajnimi asbest. Ai pastaj paguar për shëndetin dhe sigurinë e pajisjeve / veshjeve mbrojtëse. Krejt ai si pirun nga £ 1,000 në përgatitje për të shkuar në industrinë asbest. Shocking Truth Brenda javës së tij të parë për të punuar për të kompanisë X, ai ishte i tronditur dhe i tmerruar në atë që ai ishte duke parë. Ju shikoni, një nga komponentet kryesore kur hequr asbest është se ju llak asbest me një ujë me bazë kimike. Kjo nga ana e zbut miliona e molekulave asbestit dhe kështu nuk do të lëshohen në ajër dhe si pasojë duke thithur operative ndërsa veshur maskë mbrojtëse. Megjithatë, kjo është ajo që ai ka mësuar në H & S trajnimit të tij, por kjo nuk ishte duke u vënë në praktikë. Çfarë pa ai, me këtë kompani të veçantë, ishte se në mënyrë për të kursyer kohë dhe para, ata nuk ishin spërkatje asbest. Kjo do të thotë se kur snapping asbest në copa, miliona e molekulave asbestit u fluturon rreth e qark në atmosferë. Po ata ishin të gjithë veshur maska mbrojtëse e tyre me ajër të pastër-flow, por maska u mposhtur nga miliona e asbestit duke i bërë ato të pavlefshme. Asbest thatë po fryu në nga burrat, në e tyre të plotë në kokë maska të mbulojë të drejtë dhe duke u thithur poshtë në mushkëritë e tyre. Panevojshme të thuhet se Stephen filluar në kërkim për një punë dhe brenda disa javësh ai ishte nga industria asbestit para se të ishte tepër vonë për të. Tani unë nuk jam duke thënë se të gjithë operativë të asbest nuk ndjekin H & S udhëzime, por kjo kompani nuk ka siguri dhe unë bast ka shumë më shumë nëpër botë që bëjnë të njëjtën. Vetëm të jenë të vetëdijshëm për këtë gabim një të shëndetit dhe të sigurisë të cilat ende mund të çojë ju Mesothelioma kontraktuese, asbest sëmundje të lidhura - madje edhe nëse ju jeni të veshur pajisje mbrojtëse të plotë. Kini kujdes nga një teknikë të sigurisë që nuk është duke u realizuar nga disa kompani / operativa kur heqjen asbest. Mungesa e kësaj teknike një të vetme është vënë qindra të jetës së njerëzve në rrezik të Mesothelioma kontraktuese, asbest lidhur me sëmundje të kancerit të mushkërive. Çfarë ju jeni gati për të lexuar ndoshta do të ju shok dhe i mërzitur. Unë e di këtë dorë të parë si burrin tim një kohë të shkurtër ka punuar në industrinë e heqjes asbest. Çfarë ai pa socked atë dhe ai u largua si pasojë duke punuar me asbest, sepse ai do që të shohë dy djemtë e tij të rinj rriten.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info