tetor 25, 2009

Asbestos Removal and How Asbestos is the Building Meterial of the Future

Asbestit Largimi dhe Si Azbesti është Meterial Ndërtimi i ardhshëm, sepse dy dekadat e fundit ose aq asbest eshte shfaqur si material ndërtimi të dëmshme dhe të rrezikshme që mund të shkaktojnë kancer dhe sëmundjet e mushkërive dhe për këtë arsye një heqje asbest kontraktuesi Mbretërinë e Bashkuar është e nevojshme për të shpëtoj prej tij. Ka ende dhjetra mijëra shtëpi ende ekzistuese që janë ndërtuar duke përdorur asbest si material ndërtimi kryesore ose me asbest përfshirë në dizajnin. Kjo nuk është gjithmonë rasti natyrisht. Në asbest 1950 ishte duke u përshëndetur si material ndërtimi mrekullueshëm që mund të formohem në çdo formë. Ajo ishte shumë e fortë, ajo ishte si rezistent rezistente ndaj nxehtësisë dhe zjarrit, duke qenë në gjendje të përballoj temperatura ekstreme .. Për shkak të cilësive të saj të qenësishme, asbest ishte përdorur për të bërë para-fabrikuar muret dhe kulmet e për numrin e madh të 'prefab' shtëpi si ata u bënë të njohur. Përdorimin e asbestit ndihmoi të përshpejtojë procesin e prodhimit dhe të transportit të këtyre njësive të bërë para. Njësitë e bëra nga asbest nuk duhet të jetë aq trashë si kur materiale të tjera të ndërtimit janë përdorur. Për të nxitur përdorimin e asbestit për publikun e gjerë si dhe për ndërtimin dhe kontraktuesve të shtëpive, asbest-çimentos Produktet Shoqata lëshuar një film të shkurtër në hollësi të gjitha përfitimet e asbestit. Ata e quajtën atë "Sipas Planit." Kur e shihni të shkurtër 15 minuta komercial që ju me siguri do të qeshni se si ata e shihnin të ardhmen e asbestit si edhe të gjitha rrugët që të përpiqen për t'i bërë njerëzit të besojnë në çudi të këtij materiali ndërtimin e mrekullueshme.

0 Komento edhe ti Ketu:

You4Dating.com | Rtk Live | Albasoul Mp3 | Tv dhe Radio | Lajme dhe info